الاثنين، 28 ديسمبر 2015

بسكويت الأرز

طريقة عمل بسكويت الأرز 
أحلى بسكويت هش وخفيف مع الشاى  


المقادير ..
كوب أرز مطحون ناعم , كوب دقيق , 3/4 كوب سكر , 1/2 كوب زبدة , بيضة , 
فانيليا , 1/2 ملعقة بيكنج بودر , مربى للتزيين .

الطريقة ..
نضع الزبدة على السكر ونضربهم جامد لحد ما يبقا عامل زى الكريمة بعد كدة نضع البيضة 
والفانيليا ونضربها لحد ما تتجانس البيضة مع الزبدة والسكر .
بعد ذلك نضع عليهم الأرز و الدقيق والبيكنج بودر ونقلبهم على بعض لحد ما يبقا عندى عجينة 
متماسكة اقدر اشكلها .
نحضر صنية وناخذ قطع من العجين ونكورها ونرصها فى الصنية ,
وندخلها الفرن ولما تستوى نخرجها من الفرن ولما تبرد ناخذ كل كورتين ونلزقهم مع 
بعض بالمربى حتى تنتهى الكمية .
وتزيين بالفستق المطحون أو جوز الهند .
بالهنا والشفا ...




هناك تعليقان (2):