الجمعة، 4 ديسمبر 2015

طاجن التورلى باللحمة

طريقة عمل طاجن التورلى باللحمة .

اسهل واحلى طريقة للتورلى باللحمة ..


المقادير ..
1/2 كيلو لحمة مسلوقة , شوربة , بطاطس , جزر , كوسة , 
بسلة , فاصوليا خضراء , بازنجان رومى , بصلة كبيرة مبشورة , عصير طماطم , 
ملح , فلفل وزبدة . 
( كل الخضروات مقطعة دورائر او مكعبات ) .

الطريقة ..
نضع حلة على النار ونضع فيها الزبدة وبعدين نضع عليها البصلة المبشورة ونقلبها 
شوية وبعد ذلك نضع كل الخضروات ونشوحها كويس مع البصل والزبدة لحد ما الخضار
يدبل وينزل مايتة ثم نضع الملح والفلفل وبعد ذلك نضيف على الخضار عصير الطماطم ونسيبة لحد ما يتسبك .
بعد ذلك نضيف الشوربة ونسيبها تغلى مع الخضار غلوتين .
نحضر طاجن ونضع فية 1/2 كمية الخضار وبعدين نضع اللحمة وبعدين
نضع باقى الخضار وندخلة الفرن لمدة 20 دقيقة لحد ما يستوى وتنقص الشوربة .
ويقدم مع الارز بالشعرية .

وبالهنا والشفا ..

http://fnoonel6abkh.blogspot.com/
https://www.facebook.com/dido.dema/


هناك تعليق واحد: