الثلاثاء، 15 ديسمبر 2015

بسكويت القرفة

طريقة عمل بسكويت القرفة 
طعمة وريحتة جنان ..


المقادير ..
1 ونصف كوب دقيق , 1/2 كوب زبدة , 1/2 كوب بودرة سكر , بيضة , 
2 ملعقة كبيرة قرفة , 1/4 ملعقة صغيرة بيكنج بودر , مربى للتزيين , فانيليا  .

الطريقة .. 
نضع الزبدة على السكر ونضربهم لحد ما يبقا خليط كريمى بعد ذلك نضيف البيضة 
والفانيليا ونضربهم . 
بعد كدة نضع الدقيق والقرفة والبودر ونضرهم لحد ما تبقى عجينة نقدر نشكلها ,
ونقوم بتشكيلها باى اشكال تحبيها نعمل شكل مقفول وشكل مفتوح ,
حتى تنتهى كمية العجين ونرصها فى صنية وندخلها الفرن لحد ما تحمر 
بعدين نخرجها من الفرن ونسيبها تبرد وناخد واحدة مفتوحة
مع واحدة مقفوله ونلزقهم مع بعض بالمربى حتى تنتهى
كمية البسكويت .
ويمكن رش البسكويت بسكر بودرة على الوش ..


وبكدة يبقا جاهز عندى احلى بسكويت بالقرفة ..
بالهنا والشفا ..

http://fnoonel6abkh.blogspot.com/
https://www.facebook.com/dido.dema/


هناك تعليق واحد: