الخميس، 17 ديسمبر 2015

كفتة الفراخ

طريقة عمل كفتة الفراخ 
حلوة وطعمها جنان 


المقادير ..
صدور فراخ مخلية ومفرومة , بصلة كبيرة مفرومة , ملح , فلفل , 
زنجبيل , 3 فص ثوم , جوزة الطيب , بقدونس , 3 ملعقة بقسماط . 

الطريقة ..
نضع المقادير كلها فى الكبة ونضربهم مع بعض وبعدين فى طريقتين .
الاولى ..
نقوم بتصبيع الكفتة ونتركها 1/2 ساعة فى الثلاجة وبعدين نحطها فى طاسة 
مع ملعقة زبدة ونحمرها او نضعها على الجريل . 


الثانية ..
نحضر دقيق وبيض وبقسماط بعدين ناخد صوابع الكفتة نضعها فى الدقيق 
ثم البيض ثم البقسماط ونحطها فى الثلاجة 1/2 ساعة وبعدين تحمر 
فى زيت غزير . 
وتقدم مع سلطة الطحينة والسلطة الخضرا .
وتزين بالشبت والبقدونس .
وبالهنا والشفا ..


http://fnoonel6abkh.blogspot.com.eg/
https://www.facebook.com/dido.dema/

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق