الاثنين، 14 ديسمبر 2015

الكنافة بالنوتيلا

طريقة عمل الكنافة بالنوتيلا 
الكنافة بشيكولاتة النوتيلا تحفة وطعم جديد 


المقادير ..
شيكولاتة نوتيلا , 1/2 كيلو كنافة , كوب زبدة سايحة , 3 ملعقة كبيرة سكر بودرة . 
لعمل الشربات : 4 كوب سكر + 2 كوب ماء + عصير ليمونة . 

الطريقة .. 
نضع الكنافة فى طبق كبير ونسيح الزبدة ونضعها على الكنافة ونضع عليهم 
السكر البودرة ونقلبهم كويس لحد ما تختلط الكنافة بالزبدة والسكر .
بعد ذلك نحضر 2 صنية مقاس واحد وندهنم بالزبدة نحضر الصنية 
الاولى ونفرد فيها 1/2 كمية الكنافة ونضعط عليها كويس .
نحضر الصنية الثانية ونفرد فيها باقى كمية الكنافة ونضغط عليها كويس . 
بعد ذلك ندخل الصوانى الفرن ونتركها فى الفرن لحد ما تحمر من فوق 
ومن تحت ولما تحمر نقلبهم ونسقيهم بالشربات .
نحضر طبق التقديم وناخد واحدة ونضعها فى الطبق وبعدين نفرد عليها طبقة من
الشيكولاتة النوتيلا وبعدين نضع النصف الاخر من الكنافة عليها .


وتزين بالفستق او اى شئ تحبية .
بالهنا والشفا ..

http://fnoonel6abkh.blogspot.com.eg/
https://www.facebook.com/dido.dema/



ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق