السبت، 14 نوفمبر 2015

اللبن الرايب

طريقة عمل اللبن الرايب 
سهل وبسيط 

المقادير ..

2 كيلو لبن , طاجن فخار ( برام ) .


الطريقة ..

نجيب اللبن طازج من غير ما نغلية .
نولع الفرن ونحط فية الطاجن عشان يسخن , 
وبعد مايسخن الطاجن نطفى الفرن ونخرج الطاجن وهو 
سخن ونفضى فية اللبن وبعدين نرجع الطاجن 
تانى الفرن بس يكون الفرن لسة سخن .
نسيبة فى الفرن ولو فى الصيف 24 ساعة 
وفى الشتا 48 ساعة لحد ما يجمد .

ملحوظة ..
( اهم حاجة فى نجاحة منخرجهوش من الفرن خالص لحد ما يجمد ) .
وبكدة هتكلى احلى لبن رايب وتستخدمية فى معجنات .


https://www.facebook.com/dido.dema/
http://fnoonel6abkh.blogspot.com/


هناك تعليق واحد: