الثلاثاء، 3 نوفمبر 2015

صدور الفراخ بالجبنة المثلثات

طريقة عمل صدور الفراخ بالجبنة المثلثات 

المقادير ..

صدور فراخ مخلية حسب عدد الافراد ,
جبنة مثلثات اى نوع حسب اختيارك .

الطريقة ..

نحضر صدور الفراخ ونتبلها (بماء , وبصل ,  زعتر , وفلفل اسمر ,
وتوابل فراخ , وعلبة زبادى ) .
ويترك فى الثلاجة ليلة كاملة .
نخرج الفراخ من الثلاجة وناخد قطعة ونضع بداخلها قطع جبنة ونضع 
عليها قطعة فراخ اخرى ونضغط عليها جيدا ولو الفراخ مقفلتش يمكن ان 
نقفلها بخلة .















 ثم نضعها فى الدقيق ثم فى البيض والبقسماط .
وبعد ذلك نضعها بالفريزر 1/2 ساعة وبعدين نحمرها فى زيت غزير حامى .
وبعد التحمير يرش عليها شبت وبقدونس للتزيين .



تابعونى على 

https://www.facebook.com/dido.dema/

هناك تعليقان (2):