الخميس، 7 يناير 2016

شرائح اللحمة على الطريقة اللأيطالية

طريقة عمل شرائح اللحمة على الطريقة الأيطالية 
لمحبى التجديد فى الاكل جربوا اللحمة الايطالية 


المقادير ..
1/2 كيلو لحمة مقطعة شرائح , فلفل الوان مقطع شرائح , بصلة مقطعة شرائح , 
1/2 كوب زيتون أخضر مقطع شرائح , 1/2 ملعقة روزمارى , 1/2 كيلو عصير طماطم , 
1/2 ملعقة جوزة الطيب , 2 فص ثوم مقطع , 2 ملعقة كبيرة زبدة , ملح و فلفل .

الطريقة .. 
نضع حلة على النار ونضع فيها الزبدة وبعدين نضيف البصل والثوم ونقلبة لحد ما يبقا لونة 
ذهبى وبعدين نضع شرائح اللحمة ونقلبها كويس لحد ما يتغير لونها وبعدين نضيف
الفلفل الالوان ونقلبهم مع بعض من 5 الى 10 دقائق وبعدين نضيف الروز مارى 
والملح والفلفل وجوزة الطيب ونقلبهم كويس وبعدين نضيف عصير 
الطماطم والزيتون الاخضر ونغطى عليها لحد ما تستوى 
وبعدين نطفى عليها ونقدمها مع البطاطس المحمرة .


بالهنا والشفا ...

هناك تعليقان (2):