طريقة دبابيس الفراخ الحارة
حارة وجميلة تفتح النفس على اللأكل
المقادير ..
كيلو دبابيس فراخ , 2 ملعقة كبيرة سمسم , 3 ملاعق كبيرة زيت , 2 ملعقة كبيرة خل ,
2 ملعقة كبيرة كاتشب , ملعقة كبيرة مستردة , 2 ملعقة كبيرة سكر , بصلة مقطعة قطع صغيرة ,
فص ثوم , ملعقة كبيرة هوت صوص حار قطع , ملح , فلفل و قرن شطة حار .
الطريقة ..
نضع الزيت والخل والكاتشب والمستردة والبصل والسكر والثوم والهوت صوص والملح
والفلفل وقرن الشطة الحار ونضربة فى الخلاط لحد ما يتجانس .
والفلفل وقرن الشطة الحار ونضربة فى الخلاط لحد ما يتجانس .
نحضر طبق ونضع فية الدبابيس بعد غسلها كويس نضع عليها الخليط السابق وننقع فية الفراخ
لمدة ساعتين , ثم نحضر صنية ونرص فيها الدبابيس ونضع عليها باقى الخليط الى كان
منقوع فية وبعدين ندخلها الفرن ولما تستوى نشغل الشواية ولما تخرج نرش
عليها السمسم .
يقدم مع الأرز والسلطات .
وبالهنا والشفا ..
اكيد طعمها هيبقا حلو بحب الحاجات الحارة جدا
ردحذفهعملها اكلك كلة حلو ووصفاتك مميزة
ردحذف