الثلاثاء، 12 يناير 2016

استيك بصوص المشروم

طريقة عمل استيك بصوص المشروم 
طعم جنان وشكلة تحفة 


المقادير ..
1/2 كيلو استيك , بصلة مقطع قطع صغيرة , ثوم مقطع قطع صغيرة , 6 حبات مشروم قطع صغيرة ,
 كوب كريمة طبخ , ملح , فلفل , جوزة الطيب و توابل لحمة .

الطريقة ..
نتبل اللحمة بملح وفلفل وجوزة الطيب وتوابل اللحمة  وبعدين نحضر طاسة ونضع 
فيها ملعقين زبدة ولما تسخن نضع قطع الاستيك ونعمل لها صدمة من الجنبين 
ولما تحمر من الجنبين نشيلها فى طبق بعدين وفى نفس الطاسة نضع البصل 
والثوم ونشوحهم وبعد ذلك نضع المشروم ونقلبة مع البصل والثوم لحد ما 
يتكرمل وبعدين نضيف كوب كريمة طبخ ونقلبهم كويس ونسيبة لحد ما 
يغلى وبعدين نضع قطع الاستيك فية ونسيبهم يغلو مع بعض
لحد ما اللحمة تستوى ثم نطفى عليها .
وتقدم مع طبق خضار مشوى على الجريل .


بالهنا والشفا ..


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق